Goed verhaal, lekker kort

Lief dagboek,

Jullie zullen wel denken, yes weer een leuk verhaal. Helaas, dit verhaal past beter onder het thema 'goed verhaal lekker kort'.

De laatste dagen op Koh Phangan hebben we ons goed vermaakt, vooral op het strand en met uitgaan. Zoals gewoonlijk zijn onze plannen weer gewijzigd en zijn we van Koh Phangan overgestoken naar Koh Samui. Op dit eiland dachten we meer kans te hebben om de wedstrijd te zien. Hier gaan we verder maar niet op in. We waren in ieder geval blij dat het 5 uur later was en we meteen naar bed mochten. Over het eiland zullen we daarom iets verder uitweiden. Op zoek naar het strand hebben we even een binnendoorweg genomen via een hotelletje aan de overkant, waar achter het strand zou liggen. Toen we er echter aan de achterkant weer uit kwamen viel het strand in het niets. Een waar paradijsje, waar wij natuurlijk goed gebruik van hebben gemaakt :) Het was een resort met ongeveer 500 kamers, superveel zwembaden, een jacuzzi en heerlijke ligbedjes op GRAS!! ipv zand wat overal in/tussen gaat zitten (........). Uiteindelijk werden we weg gestuurd, maar ach, toen was de zon toch al onder. Ook het uitgaan was hier erg gezellig! Buckets voor maar liefst 99 THB, oftewel emmers voezel voor 2 euro 50... en dat middenin the gayscene van Koh Samui! GTST was er niks bij! Dit was hoofdstuk Koh Samui.

Het volgende hoofdstuk wordt nog korter: Maleisie. Hier zijn we gister aangekomen en wel in Penang, the place to be. De reis (van 12 uur) viel ontzettend mee. We zijn inmiddels dan ook doorgewinterde globetrotters. Na een korte zoektocht een prima hostelletje gevonden in de uber hippe straat van Georgetown (Hoofdstad Penang). Voordat we arriveerden werden we al enigszins gewaarschuwd voor open riolen etc. Maar ach dit zal toch wel mee vallen... Vanmiddag werden we vergezeld door een rat. Marlijn blijkt hier een speciale aantrekkingskracht voor te hebben. Ook voor schoppenvrouwen overigens. Wie staat er nog steeds bovenaan? Juist, Naffellijn.

Verder hebben we weinig nieuws (we hadden jullie gewaarschuwd), hebben jullie nog nieuws? We lezen altijd graag de reacties dus kom maar doorrrrr!

Morgen vertrekken we naar Langkawi, wederom volgens de folders en plaatjes een mooi eiland :) Alleen het weer moet nog mee zitten..... Ojah... de foto's zijn ook niet wat dit keer, weinig soeps!

Einde bericht. Kusjes van aasje, schoppenvrouwtje en jokertje!

Laatste foto's

Reacties 6

Merle 17-05-2011 13:58

Mooi verhaal, lekker kort!!

tante Emmie en Bernard, 17-05-2011 14:06

Hallo meiden,
Fijn dat jullie ook een kort reisverslag kunnen maken.
Geniet ervan en wat een levenservaring.
hier gaat alles goed.
De laatste dagen ongeveer 7mmm. regen geval;len.
Het weekend wordt ongeveer 25 o

groeten,
Emmie/Bernard.
Wij kijken uit naar 6 juni.
Dikke kus voor jullie allen.

Maarten 17-05-2011 14:17

Heeeeejjj Meiden,

Volgens mijn heb ik de primeur, eerste reactie... Tenministe als niemand me voor is tijdens het typen . Kort, maarrrrrrr wel een tof en leuk verhaal haha, wanneer komt de volgende?
Even over die rat, was het geen te dik veldmuisje ? Veel plezier daar!

Kus
Maarten

Maarten 17-05-2011 14:19

Mmm de computers bij de bank zijn niet meer wat het geweest is, moet de volgende keer toch sneller op "send" drukken !

Luc 17-05-2011 19:45

hey Loes!

nog mooi bezig zo te zien! lekker beknopt allemaal .

Groetjes van je roommate

carla 18-05-2011 20:43

hee jullie daar in het verre oosten.
geweldig wat een leuke verhalen, ik zie het helemaal voor me hoe jullie daar op die luxe hotelbedjes liggen.
Heel blond, dat is toch altijd zo handig.
blijf schrijven want ik geniet er van.

groetjes van Carla

Reageren

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd

Blijf op hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de belevenissen? Meld je aan voor de mailinglist

Eerdere reisverhalen

Reis blog, ook wel reis webblog genoemd, wordt mogelijk gemaakt door Around the Globe. "Ontmoetingsplek voor en door reizigers". Lees onze Disclaimer